dijous, 28 de novembre del 2019

Black Friday

El Black Friday és exactament el que la traducció del terme ens explica: un divendres negre per a qui estima els doblers i té el bon gust de conservar-los. No tot el que brilla és or, però tot allò que no brilla ens posa negres.

Hem de dir que cal destacar que un bon aferrat també ha d'estar atent a les oportunitats, però no deixar-se enganar pel consumisme massiu. Per a aquest i per a qualsevol altre divendres, abans d'anar a comprar res, plantejau-vos les següents qüestions:

Necessitau res? Podeu viure sense això una temporada més? Podeu viure sense això fins a la fi dels temps?

Òbviament no es tracta de privar-vos de comprar un ratolí nou per 2 euros per poder accedir al blog dels aferrats si el vostre ratolí de rodeta de fa 13 anys ha deixat de funcionar mentre l'escriptor del blog estava de vacances, però no compreu, per exemple, un ordinador nou si no el necessitau.

Aquí teniu una selecció de consells per a gent selecta com vosaltres:
No mireu catàlegs del Black Friday. De fet, no mireu catàlegs. Llençau-los directament al contenidor de reciclatge de paper.
No entreu a cap botiga durant el Black Friday. De fet, no entreu cap botiga mai si no és per motiu justificat.
Demanau a qualcú de confiança que vos amagui la targeta de crèdit -que no hauríeu ni de tenir- perquè no pugueu fer compres en línia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada